Fostul premier Adrian Nastase, aflat in detentie in urma condamnarii din dosarul "Trofeul calitatii", a fost vizitat, marti, la Penitenciarul Jilava, de sotie si de ce doi fii ai sai, scrie MEDIAFAX.

Intrebata ce isi doreste cel mai mult pentru 2013, sotia fostului premier, Dana Nastase, a a mentionat eliberarea conditionata a sotului ei. Tot Dana Nastase a spus ca a petrecut Revelionul in familie, "cu copiii".

Intrebat cum a fost Revelionul fara tatal sau, fiul cel mare al lui Nastase, Andrei, a declarat ca a fost unul "mai complicat". Tot el a spus ca i-au adus lui Adrian Nastase corespondenta, respectiv felicitarile cu urari primite inclusiv de la oameni politici.

La 3 decembrie, avocatul Ion Cazacu a declarat ca Nastase ar mai avea de executat, dupa calculele apararii, 35 - 36 de zile de inchisoare din condamnarea primita in dosarul "Trofeul calitatii" si ar putea fi eliberat conditionat pana la sfarsitul lunii ianuarie 2013.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.