Peste 53.000 de angajati ai Ministerului Afacerilor Interne (MAI) sunt pregatiti sa asigure masurile de ordine publica in perioada 29 decembrie 2012 - 2 ianuarie 2013.

"Obiectivul principal al dispozitivelor de ordine publica ce vor actiona in aceasta perioada il reprezinta mentinerea unui climat de ordine si siguranta publica la nivelul tuturor localitatilor, precum si prevenirea si descurajarea faptelor antisociale", se arata intr-un comunicat remis MEDIAFAX de MAI.

Potrivit unui alt comunicat, peste 400 de jandarmi bucuresteni vor asigura ordinea si siguranta publica in Capitala, in perioada 30 decembrie - 1 ianuarie, in timpul evenimentelor dedicate Revelionului.

In aceasta perioada, precizeaza Jandarmeria Capitalei, vor fi intensificate si masurile de ordine publica pe mijloacele de transport in comun si in statiile RATB, in zona marilor centre comerciale, precum si in zonele unde se vor organiza evenimente de interes public.

Actiunile jandarmilor vor viza, de asemenea, interzicerea comercializarii obiectelor artizanale si de distractie pe baza de amestecuri pirotehnice, in marile piete si in alte zone ale Capitalei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.