Cristian Cioaca va fi cercetat in continuare in detentie, dupa ce instanta Tribunalului Bucuresti i-a respins, vineri, cererea de inlocuire a masurii arestarii preventive cu interdictia de a parasi tara sau localitatea de domiciliu.

Tribunalul Bucuresti a judecat vineri cererea facuta de avocata lui Cristian Cioaca prin care a solicitat eliberarea acestuia din arest si instituirea interdictiei de a parasi tara sau localitatea.

Intrebat in timpul sedintei de judecata de ce peretii unei camere au mai multe straturi de var decat ceilalti, Cristian Cioaca a spus ca in respectiva camera vopseaua de pe pereti era scorojita din cauza ca acel perete era comun cu cel de la baie si s-au produs infiltratii si umezeala.

Intrebat in legatura cu hainele gasite de catre anchetatori la momentul cautarilor, Cioaca nu a putut da un raspuns concret judecatorului, aratand ca nu stie in ce imprejurari au ajuns acele obiecte in padure.

Cioaca a mai spus ca probele din dosarul in care este acuzat de uciderea sotiei sale Elodia Ghinescu sunt fabricate. Intrebat de catre judecator cine fabrica aceste probe, Cioaca a spus ca nu stie, scrie MEDIAFAX.

Dupa deliberari, Tribunalul Bucuresti a respins cererea lui Cristian Cioaca, astfel ca acesta va fi cercetat in continuare in stare de arest.

Decizia nu este definitiva, putand fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti.

Tot vineri, un judecator al Tribunalului Bucuresti a ramas in pronuntare pe cererea procurorilor Parchetului instantei supreme de prelungire cu 30 de zile a masurii arestarii in cazul lui Cioaca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.