Daca sarbatoarea Craciunului ne tine in sanul familiei, trecerea dintre ani este un eveniment care an de an merita sarbatorit in cele mai inedite moduri si destinatii.

San Juan, Puerto Rico

Petrecerea de anul nou din San Juan este concentrata in zona celor mai stilate hoteluri, care organizeaza evenimente marcate de nume mari ale muzicii locale, scrie Wall-Street.ro.

Petrecaretii se bucura aici de ritmuri de salsa si merengue pana la primele ore ale diminetii, iar biletele de intrare la petrecere sunt la jumatate de pret fata de alte plaje de renume, precum cele din Miami.

Atat pe plaja Condado, cat si pe Puerto Rico Convetion Center au loc focuri spectacole mari de focuri de artificii la miezul noptii, marcand trecerea dintre ani.

Kitzbuhel, Austria

In mod firesc, daca vorbim de Austria, festivitatile din statiunea Kitzbuhel, cunoscuta pentru sporturile de iarna care se practica aici, festivitatile incep inca de pe partii, cand multimile se aduna pe faimoasa vale Hahnenkamm pentru un spectacol de lumini.

Lumea merge apoi catre oras pentru festivitatile care au loc in baruri cu muzica live sau in cluburi.

Trebuie stiut ca Kitz nu este o destinatie pentru cei care se uita la bani, ci pentru iubitorii de zapada

Citeste mai mult pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.