O femeie a murit in urma unui incendiu izbucnit intr-un apartament dintr-un bloc din cartierul Vitan din Capitala, iar alte trei persoane au avut nevoie de asistenta medicala, dupa ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon, a declarat pentru MEDIAFAX purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti, Daniel Vasile, incendiul a fost sesizat in jurul orei 7.30, la etajul unu al unui bloc din cartierul Vitan.

O femeie in varsta de aproximativ 50 de ani aflata in imobilul care a luat foc a fost gasita decedata, iar sotul acesteia a reusit sa iasa singur din locuinta, nefiind ranit, a mai spus Daniel Vasile.

Alte trei persoane care locuiesc la etajele superioare ale blocului in care a izbucnit incendiul au avut nevoie de asistenta medicala, dupa ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon.

Pompierii au reusit sa stinga flacarile in jurul orei 8.10, a precizat Daniel Vasile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.