Circulatia rutiera a revenit la normal pe Autostrada A3 Turda - Gilau, la kilometrul 37, dupa ce pompierii au stins focul care a cuprins un autotren, provocand blocarea traficului in zona.

Potrivit MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Cluj, Andrei Biris, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca un autotren care transporta azotat de amoniu a luat foc pe autostrada, existand pericol de explozie.

"Incendiul a cuprins un cauciuc si apoi s-a extins la prelata autotrenului. A existat pericol de explozie, dar pompierii au reusit sa stinga incendiul la timp. Zona a fost evacuata pana la indepartarea oricarui pericol, dar situatia este acum sub control", a spus Andrei Biris.

Dupa aproximativ o jumatate de ora, traficul pe autostrada Turda - Gilau a revenit la normal.

Circulatia rutiera a fost intrerupta pe ambele sensuri, vineri dimineata, pe Autostrada A3, Turda - Gilau, la kilometrul 37, dupa ce un autotren a luat foc.

Conform primelor informatii furnizate de la fata locului, in urma accidentului nu au existat victime.

Pentru stingerea focului, pompierii clujeni au intervenit cu doua autospeciale, la fata locului fiind si doua ambulante SMURD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.