Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Craiova au facut, luni dupa-amiaza, perchezitii in apartamentul creatoarei de moda Mirela Radulescu din Bucuresti, scrie MEDIAFAX.

Mirela Radulescu facea trafic de ketamina de cateva luni, impreuna cu un medic veterinar din Bucuresti.

Astfel, doctorul procura ketamina cu 20 de lei fiola din farmacii si o vindea apoi pe piata neagra cu ajutorul creatoarei de moda cu 100 de lei fiola.

Cei doi au fost retinuti de procurorii DIICOT pentru trafic de droguri de risc au fost arestati preventiv, marti dupa-amiaza, de Tribunalul Dolj, alaturi de acestia primind mandat de arestare si o a treia persoana, care se ocupa cu distribuirea de ketamina.

"Noi am cerut sa fie eliberati toti trei pentru ca nu prezinta pericol public intrucat faptele nu sunt dovedite. Medicul veterinar avea intr-adevar ketamina, dar o procurase pentru el, pentru ca avea nevoie in cazurile medicale, in niciun caz nu intentiona sa o distribuie. Avea tot dreptul sa procure ketamina din farmacii, fiind medic, iar luni doar a trecut pe la cealalta persoana (n.r. - Mirela Radulescu) intr-o scurta vizita, nu ca sa-i plaseze ketamina", a declarat avocatul Alexandru Calinoiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.