Poiana Brasov are cele mai bune partii la toate categoriile, potrivit unui top realizat de Codru Popescu, presedintele comitetului director al Asociatiei Monitorilor de Schi Profesionisti din Romania (AMSPR).

Mii de turisti se afla in acest weekend pe partiile din judetul Brasov, unde zapada masoara peste 50 centimetri, sezonul de schi in Poiana Brasov fiind deschis oficial, sambata seara, cu un concert si cu coborarea cu torte a monitorilor de schi pe partia Bradul din statiune.

Desi in Poiana Brasov se schiaza de la inceputul lunii decembrie, sezonul de schi a fost deschis oficial sambata seara, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Stratul de zapada pe partiile din Poiana Brasov masoara peste 50 de centimetri, cele mai aglomerate partii fiind Bradul, Lupului, Drumul Rosu si Sulinar. Si la Predeal, pe partia Clabucet sunt sute de turisti, zapada fiind foarte buna pentru amatorii sporturilor de iarna.

Poiana Brasov are partii cu toate gradele de dificultate si cel mai extins domeniu schiabil din tara. In plus, si cea mai lunga partie de schi este tot in Poiana Brasov, relateaza adevarul.ro.

Cele mai bune partii pentru incepatori:
1. Poiana Brasov
2. Cazacu - Azuga
3. Cavnic - Maramures
4. Platos Arena - Paltinis
5. Valea Dorului - Sinaia

Topul partiilor cu nivel mediu de dificultate:
1. Poiana Brasov
2. Valea Dorului - Sinaia
3. Partia noua Cota 1.400 - Sinaia
4. Kalinderu - Busteni
5. Sorica - Azuga

Top 5 partii pentru avansati:
1. Poiana Brasov - tot domeniul schiabil
2. Sinaia - tot domeniul schiabil
3. Kalinderu - Busteni
4. Platos Arena - Paltinis
5. Sub Teleferic – Predeal


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.