87% din romanii din mediul ruban spun ca vor oferi cadouri de Sarbatori, in scadere cu mai putin de un punct procentual fata de anul trecut, arata o cercetare de piata a Daedalus Millward Brown.

Aproape 20% dintre respondenti aloca intre 101 si 200 de lei pentru cadouri, alte 15% aloca inte 400 si 500 lei, iar 14% dintre respondenti aloca peste 1.000 de lei cadourilor din acest an, scrie Wall-Street.ro.

Comparativ cu anul trecut, sunt mai multe persoane care estimeaza ca suma cheltuita de aceste sarbatori va fi mai mare ca cea de anul trecut, ponderea crescand cu 5 puncte procentuale.

Fata de anul trecut a crescut procentul celor care nu vor face cadouri de sarbatori, de la 8,1% in 2011, la 11,7% in 2012. Cel mai multi dintre cei care nu vor face cadouri vin din randul nehotaritilor. Astfel cei care anul trecut spuneau ca nu stiu daca vor face cadouri, reprezentau 3,6% din total, in timp ce anul acesta mai reprezinta sub 1% din total.

Citeste mai mult pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.