Cursurile au fost suspendate, joi, in toate unitatile de invatamant din judetul Botosani, din cauza ninsorii si a temperaturilor scazute.

Cursurile au fost suspendate, joi, in toate unitatile de invatamant din judetul Botosani, din cauza ninsorii si a temperaturilor scazute, in timp ce peste 300 de persoane, care au ramas blocate in masini pe drumuri din judet, au fost cazate peste noapte in scoli sau in sedii de Politie.

Totodata, Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta Botosani a anuntat ca, in decurs de 15 ore, la dispeceratul integrat pentru situatii de urgenta s-au inregistrat 134 de apeluri din partea soferilor ramasi inzapeziti pe drumuri nationale, judetene sau comunale.

Astfel, 316 persoane, pasageri in autoturisme sau in mijloacele de transport in comun, au ramas blocate in zapada, fiind cazate in noaptea de miercuri spre de catre autoritati.

Lucratorii Sectiei de Drumuri Nationale Botosani au reusit sa deszapezeasca patru drumuri nationale din judet, respectiv Botosani- Iasi, Botosani- Suceava, Botosani - Varfu Campului - Siret si Dorohoi - Varfu Campului.

Circulatia pe toate drumurile judetene din Botosani era inchisa joi dimineata.

Peste 70 de scoli din judetul Vaslui au fost de asemenea inchise, joi, din cauza drumurilor acoperite cu zapada, iar alte cateva sute de elevi navetisti nu au reusit sa ajunga la scolile din orase intrucat microbuzele care trebuia sa-i aduca nu au circula, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.