Omul de televiziune Niels Schnecker, realizator de programe la postul Antena 3, a fost propus sa conduca Consiliul de Administratie al companiei CFR SA din postura de presedinte.

Intrebat daca numirea lui Schnecker face parte din procesul de selectie a managerilor privati la companii de stat, Silaghi a raspuns afirmativ.

CFR SA a anuntat, ulterior, ca Adunarea Generala a Actionarilor (AGA) a ales un nou Consiliu de Administratie, structura care va fi condusa de Niels Schnecker. Printre noii administratori, cu un mandat de patru ani, se mai numara Isar Lucian (fost ministru al Mediului de Afaceri), Enache Jiru (secretar de stat la Finante), Cristian Ghibu (directorul general al CFR SA) si Danut Sandu.

"In prima sedinta desfasurata astazi la sediul institutiei, Consiliul de Administratie l-a numit pe domnul Cristian Ghibu director general al companiei", se mentioneaza in comunicat, scrie MEDIAFAX.

Realizatorul TV a hotarat sa refuze aceasta functie, dorind sa ramana in zona independenta a presei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.