Circulatia este ingreunata din cauza zapezii pe sase drumuri nationale din judetele Timis, Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Hunedoara si Valcea.

Potrivit Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADR), se circula ingreunat pe DN 59, in zona Moravita, si pe DN 59A, in zona Jimbolia, din judetul Timis. In Punctul de Trecere a Frontierei Moravita este restrictionat accesul autovehiculelor de peste 7,5 tone pana miercuri, la ora 12.00, din cauza ninsorilor abundente din Serbia.

In judetul Gorj se circula cu dificultate pe DN 66A, intre km 103-109, in zona Cerna Sat, din cauza unei avalanse.

De asemenea, circulatia se desfasoara pe jumatate de cale pe DN 67D, intre localitatile Godeanu (Mehedinti) si Baile Herculane (Caras-Severin), unde este un strat de zapada de patru-cinci centimetri.

Pe DN 68A Lugoj (judetul Timis) - Sacamas (Hunedoara) traficul a fost restrictionat de marti seara pana miercuri la ora 10.00 pentru masinile de peste 7,5 tone. Circulatia a fost deviata pe ruta DN6 - DN69 - DN7, sau DN6 - A1 - DN7.

Si pe DN 7A Brezoi - Voineasa (judetul Valcea) se circula pe jumatate de cale din cauza zapezii, care masoara doi-cinci centimetri.

Traficul rutier este inchis pe DN 2A Andresesti - Misleanu, in judetul Ialomita, dupa ce un autotren a derapat si a blocat ambele sensuri, potrivit CNADNR Totodata, pe autostrazile A1, A2, A3 si pe zeci de drumuri nationale din toate judetele este zapada intre unu si cinci centimetri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.