Targul International "World Education" prezinta in Romania noi scheme financiare si oportunitati de studiu in strainatate.

Expertii occidentali de la scolile si colegiile de elita din Europa vor oferi noi scheme de finantare si oportunitati de a studia in strainatate in cadrul Targului International "World Education" ce se va desfasura pe 7 si 8 Decembrie la Hotel Hilton, Bucuresti si pe 10 Decembrie la Hotel Timisoara, in Timisoara.

Invitatii evenimentului vor prezenta noile programe de studiu, in conformitate cu noua strategie a UE pentru regandirea sistemului educational, adoptata la 20.11.2012 - pentru calitatea, disponibilitatea și flexibilitatea finantarii educatiei pe timp de criza.

Scopul acestei strategii este de a permite unui numar cat mai mare de elevi romani sa profite de cele mai bune sisteme de invatamant Europene, pentru a indeplini criteriile academice pentru invatamantul secundar de elita, profitand de o buna cunoastere a limbilor straine.

Institutia de invatamant de elita Liverpool College, venit pentru prima data in Romania, va oferi programe de studii la jumatate de pret. Programul reduce pretul de studii de la 26.000 la 13.000 de lire sterline. Elevii vor putea sa aplice in cadrul evenimentului sau sa se programeze pentru sustinerea testului de admitere, care le va spori sansele de admitere, mai ales ca va creste considerabil numarul de elevi pe un loc dupa anuntarea acordarii acestei subventii.

Pentru prima data in Romania vor sosi si membrii institutiilor de elita Bromsgrove School (aflata in Top 10 institutii de invatamant din Marea Britanie), Saint Michael's College (scoala internat internationala) si cel mai prestigios colegiu din Elvetia Collège du Leman.

Bursele de studiu pentru scolile si colegiile din strainatate pentru perioada 2013-2014 vor oferi oportunitatea familiilor sa economiseasca intre 2.700 si 11.000 de lire sterline pe an.

Citeste si:
Brancusi la Timisoara - Capitala Europeana a Culturii in 2023 -...
Brancusi la Timisoara -...

In cadrul targului World Education va fi lansat si noul catalog pentru tabere de limbi straine 2013, ce cuprinde peste 300 de propuneri si noi oportunitati de pregatire academica pentru aplicarea la studii in strainatate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.