Sectia pentru procurori a CSM a avizat negativ pe 22 noiembrie propunerile lui Pivniceru, ministrul Justitiei, pentru postul de sef al Parchetului General si sef al DNA.

"Consiliul Superior al Magistraturii a transmis ministrului Justitiei hotararea 422 si hotararea 423 a Sectiei pentru Procurori din 22 noiembrie 2012, privind avizarea negativa a propunerilor de numire in functiile de procuror general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie", informeaza, luni, CSM.

Conform magistratilor, Tiberiu Nitu, candidatul propus pentru postul de sef al Parchetului, nu are o personalitate potrivita pentru acest rol, din moment ce este irascibil si nu rezista la stres.

In cazul lui Ioan Irimie (propunerea pentru pozitia de director al DNA), magistratii ar fi gasit lacune in cunostintele sale legate de DNA si de institutiile statului.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.