Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, luni, ca prin zona inelului median care face legatura intre cartierele Colentina si Pantelimon vor circula zilnic aproximativ 35.000 de masini.

Sorin Oprescu a spus ca investitia "Strapungere Doamna Ghica - Bulevardul Chisinau si pasaj suprateran peste calea ferata" face parte din intregirea inelului median de circulatie din Capitala, scrie MEDIAFAX.

"Pe zi ne asteptam sa circule pe aici in jur de 35.000 de masini in ambele sensuri", a declarat primarul Capitalei, aratand ca prin noua artera este legata circulatia in trei cartiere, respectiv Petricani, Colentina si Pantelimon.

Sorin Oprescu a mai spus ca noua artera va ajuta foarte mult traficul care vine dinspre autostrada A3.

"Este practic unica solutie de descarcare a traficului de pe viitoarea autostrada A3. (...) Valoarea contractului este de 37,5 milioane de lei, fara TVA, din bugetul Primariei", a adaugat primarul Capitalei.

Premierul Victor Ponta, care a participat la deschiderea noii artere, l-a felicitat pe primarul Sorin Oprescu pentru finalizarea lucrarilor la acest proiect.

"Ma bucur foarte mult pentru faptul ca isi continua proiectele si, asa cum il cunosc, dincolo de felicitari o sa vrea sa ne platim datoriile, noi, Guvernul", a spus Victor Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.