Peste 300 de jandarmi asigura ordinea si linistea publica la manifestarile organizate in Bucuresti, sambata, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei.

Manifestarile din Capitala pentru Ziua Nationala a Romaniei incep sambata la ora 8.00, cand vor avea loc depuneri de coroane de flori la Monumentul "Eroilor militari romani cazuti la datorie" din fata Palatului National al Copiilor si la Monumentul "Ostasului Necunoscut" din Parcul Carol I.

Potrivit MEDIAFAX, incepand de la ora 11.00, in zona Arcului de Triumf vor avea loc alte manifestari dedicate Zilei Nationale a Romaniei, incheiate cu o parada militara.

In acest an, Jandarmeria Capitalei participa la parada de 1 Decembrie, alaturi de militari, cu un Detasament de Cavalerie format din 25 de calareti jandarmi.

Ministerul Apararii Nationale participa la parada cu peste 1.300 de militari, tehnica de lupta a tuturor categoriilor de forte, inclusiv aeronave de lupta si transport, fiind prezenta pentru prima data si masina blindata de tip MRAP (Mine Resistant Ambush Protected), folosita in Afganistan de militarii romani.

Pentru desfasurarea manifestarilor de 1 Decembrie, circulatia autovehiculelor in zona adiacenta Arcului de Triumf va fi restrictionata sambata, a anuntat Brigada Rutiera a Capitalei.

Astfel, traficul rutier va fi restrictionat sambata, intre orele 5:00 si 9:00, pe axul central al Bulevardului Kiseleff si pe banda I de circulatie, pe tronsonul cuprins intre Piata Presei Libere si Piata Arcul de Triumf.

De asemenea, intre orele 9.00 si 14.00 va fi inchisa total circulatia pe Bulevardul Kiseleff, intre Piata Presei Libere si Piata Victoriei, pe strada Alexandru Constantinescu, intre Piata Arcul de Triumf si Bulevardul Marasti, pe Bulevardul Maresal Alexandru Averescu, intre Piata Arcul de Triumf si Bulevardul Marasti si pe Bulevardul Constantin Prezan, intre Piata Arcul de Triumf si Piata Charles de Gaulle.

Traficul va fi restrictionat temporar si pe strada Arhitect Ion Mincu, intre Bulevardul Aviatorilor si Bulevardul Ion Mihalache.

Citeste si:
Protest AUR în Piața Universității din Capitală. Românii...
Protest AUR în Piața...

In perioada restrictiilor de trafic soferii pot circula pe mai multe rute ocolitoare, respectiv Soseaua Bucuresti-Ploiesti - Piata Presei Libere - Piata Montreal - Bulevardul Marasti - strada Alexandru Constantinescu - Piata Domenii - Bulevardul Ion Mihalache, Soseaua Bucuresti-Ploiesti - Piata Presei Libere - Piata Montreal - Bulevardul Marasti - Bulevardul Maresal Averescu - strada Turda - Podul Grant, Piata Victoriei - Bulevardul Aviatorilor - Bulevardul Nicolae Caramfil - Bulevardul Aerogarii - DN1 si Soseaua Stefan cel Mare - strada Barbu Vacarescu - Bulevardul Aerogarii - DN 1.

Traseele autobuzelor RATB vor fi reorganizate in timpul restrictiilor de trafic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.