Meteorologii au avertizat ca in Cluj, Brasov, Harghita, Covasna, Hunedoara, Suceava, Botosani, Iasi, Bacau, Neamt, Vaslui, Vrancea, Galati, Dolj, Gorj, Valcea, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Ialomita, Calarasi si Buzau este ceata.

Avertizarea nowcasting emisa de Administratia Nationala de Meteorologie este valabila pana miercuri, la ora 10.00 in Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Ialomita, Calarasi, Buzau si pana la ora 10.50 in judetele Dolj, Gorj, Valcea si Olt, inclusiv municipiile Craiova, Targu Jiu, Ramnicu Valcea si Slatina.

De asemenea, pana la ora 11.00 este ceata in judetele Brasov, Harghita, Covasna, Hunedoara si pana la ora 12.00 in judetele Suceava, Botosani, Iasi, Bacau, Neamt, Vaslui, Vrancea si Galati, inclusiv pe drumul european E85, scrie MEDIAFAX.

Avertizarea de ceata este valabila pana la ora 13.00 pe drumurile europene, pe autostrada A3 si in zonele joase din judetul Cluj, inclusiv municipiile Cluj-Napoca, Dej si Turda.

Pe drumurile din aceste judete, din cauza cetii vizibilitatea este redusa sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.