Politistii fac, miercuri dimineata, zece perchezitii in Bucuresti si in mai multe localitati din judetul Dambovita, fiind vizate mai multe persoane suspectate de evaziune fiscala, contrabanda cu tigari, fals si uz de fals.

Potrivit MEDIAFAX, peste 40 de politisti de la Inspectoratul Judetean de Politie Dambovita fac perchezitii la locuintele a sase persoane din Bucuresti, Hulubesti, Ludesti, Gaesti si Picior de Munte, se arata intr-un comunicat de presa al Politiei Romane.

Cele sase persoane sunt suspectate de evaziune fiscala si contrabanda cu tigari, prejudiciul urmand sa fie stabilit de comisarii Garzii Financiare.

Alte patru perchezitii au loc in Bucuresti, fiind vizate patru persoane suspectate de evaziune fiscala, fals intelectual si uz de fals, se arata intr-un comunicat de presa al Politiei Capitalei.

Din datele obtinute de politistii Capitalei a rezultat faptul ca membrii gruparii cesionau in fals societati comerciale pe care le detineau, dar continuau sa le administreze si sa faca operatiuni comerciale prin acestea, fara insa a le mai inregistra in contabilitate.

Prejudiciul produs bugetului de stat de catre membrii gruparii a fost estimat la aproximativ 45.000 de euro, a precizat Politia Capitalei.
La finalul perchezitiilor, cele patru persoane vor fi duse la audieri.

Perchezitiile sunt facute de politistii Capitalei, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 3.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.