Fostul ministru al Comunicatiilor Zsolt Nagy a primit 3 ani si sase luni de inchisoare cu suspendare in urma condamnarii din dosarul "Posta Romana".

Fostul director al Postei Romane Dan Mihai Toader a fost condamnat, marti, la 6 ani de inchisoare. Alti doi directori executivi au primit cate cinci ani de inchisoare, screi realitatea.net.

In acelasi dosar, fostul ministru al Comunicatiilor Zsolt Nagy a primit 3 ani si sase luni de inchisoare cu suspendare. In schimb, fostul ministru al Justitie Tudor Chiuariu a fost achitat. Deciziile nu sunt definitive si pot fi atacate cu recurs.

Ioan Folfa, administratorul societatii Topcadex 99, a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendarea executarii pedepsei.

In acelasi dosar, scrie MEDIAFAX, fostul ministru al justitiei Tudor Chiuariu a fost achitat in dosarul referitor la avizarea consultativa a HG 377/2007 privind terenul din Calea Victoriei 133-135, de catre un complet de trei judecatori al Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Deciziile nu sunt definitive si pot fi atacate cu recurs.

Citeste si Cine este de vina pentru dezastrul de la Posta Romana?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.