Copresedintele ARD Mihai Razvan Ungureanu a declarat, miercuri, ca transportul feroviar din Romania se afla in pericol de a fi intrerupt daca pana saptamana viitoare Guvernul nu dispune scoaterea a 25.000 de tone de carburanti din rezerva de stat pentru a face sistemul sa functioneze.

"Transportul feroviar din Romania, fie ca e vorba de transportul de marfuri, fie ca e vorba de transportul de persoane, se afla in momentul acesta intr-un pericol foarte grav, de a fi intrerupt. Altfel spus, daca pana saptamana viitoare Guvernul nu dispune scoaterea a 25.000 de tone de carburanti din rezerva de stat cu titlul de imprumut pentru a face sistemul feroviar sa functioneze, niciun roman nu mai are de ce sa se suie in tren, pentru ca nu vor mai merge, pur si simplu", a spus Ungureanu, intr-o conferinta de presa.

El s-a aratat nemultumit de faptul ca licitatiile pentru carburant organizate de Bursa Romana de Marfuri au ramas fara niciun rezultat si a criticat Guvernul ca nu a facut nimic in acest sens in ultimele sase luni.

Citeste si: CFR Calatori apeleaza la Stat pentru combustibil, altfel va creste tarifele


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.