Politistii din comuna constanteana Cogealac au folosit armamentul din dotare, in noaptea de marti spre miercuri, pentru a opri un sofer care se urcase la volan desi nu are permis de conducere si era baut, transmite MEDIAFAX.

Potrivit politistilor constanteni, miercuri dimineata, in jurul orei 01.00, un echipaj de politie a incercat sa opreasca pentru control un autoturism care circula in comuna Cogealac, dar soferul a refuzat sa opreasca la semnalele politistilor, care au fost nevoiti sa plece in urmarirea lui.

Barbatul nu s-a supus nici somatiei verbale facuta prin portavocea de pe autospeciala Politiei, iar oamenii legii au folosit armamentul din dotare si au tras mai multe focuri de avertisment. In cele din urma, fugarul s-a oprit, iar politistii au constatat ca acesta era un localnic in varsta de 23 de ani, care nu are permis de conducere.

Pentru ca mirosea a alcool, barbatul a fost dus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Pe numele sau a fost intocmit dosar penal pentru conducere fara permis si sub influenta bauturilor alcoolice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.