Bursa de la Bucuresti a deschis in crestere. Un autoturism s-a rasturnat pe Pasarela Alexandru din Iasi. Bataie pe caciuli si fulare la un eveniment electoral.

Business

Grupul de constructii Skanska, din Suedia, cu afaceri de peste 14 miliarde dolari, a cumparat de la omul de afaceri Gabriel Popoviciu un teren de 15.000 de metri patrati, in zona Floreasca-Barbu-Vacarescu, pentru primul proiect de birouri de pe piata romaneasca, tranzactie de circa 14 milioane euro.

Bursa de la Bucuresti a deschis in crestere cu 0,32%, in linie cu bursele internationale, intr-o piata in care cei mai multi investitori au continuat sa adopte pozitii de asteptare, iar actiunile Fondului Proprietatea (FP) si SIF Transilvania (SIF3) au salvat din nou lichiditatea.

Industria bancara "gri", nereglementata, a crescut la 67.000 miliarde de dolari, cu 6.000 miliarde de dolari mai mult fata de cat se estima anul trecut, situatie care impune consolidarea reglementarii tranzactiilor financiare, potrivit Consiliului pentru Stabilitate Financiara.

Social


Un accident grav s-a petrecut luni dimineata,
in jurul orei 8.15, pe DN 1 B, Ploiesti - Buzau. Doua persoane au fost ranite dupa ce masinile lor s-au lovit pe sosea.

Un alt accident s-a petrecut in jurul aceleiasi ore, de data asta la Iasi, unde un autoturism s-a resturnat pe Pasarela Alexandru. Autoturismul a derapat, s-a izbit de bordura, apoi de balustrada podului, iar intr-un final s-a rasturnat. Soferul s-a lovit la coloana si a fost transportat de urgenta la spital.

Un inspector al Directiei Generale a Finantelor Publice Tulcea a fost arestat preventiv pentru complicitate la evaziune fiscala si delapidare. Inspectorul este acuzat ca a furnizat mai multor firme facturi fictive in baza carora au fost deduse anumite cheltuieli, astfel a creat un un prejudiciu de 400.000 de lei.

Politica

Cateva sute de persoane s-au inghesuit, duminica seara, la un spectacol electoral organizat de Dan Diaconescu la Targu Jiu, pentru a primi caciuli si fulare. Oamenii au devastat corturile unde erau impartite materialele electorale.

Lifestar

Citeste si:
Taximetriștii din Iași vor să scumpească tariful. Care este motivul...
Taximetriștii din Iași vor să...

O palarie si un baston care au apartinut actorului Charlie Chaplin, considerate simboluri ale filmelor de comedie mute produse la Hollywood, au fost vandute cu 62.500 de dolari, la o licitatie organizata de casa Bonhams, duminica, la Los Angeles, informeaza Reuters.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.