Principalul suspect in cazul uciderii unei prostituate in Baneasa a fost arestat. Panasonic concediaza alti 8.000 de angajati. Profitul Antibiotice Iasi, in crestere.

Social

Principalul suspect in cazul uciderii, la inceputul lunii noiembrie, a unei prostituate la marginea padurii Baneasa, in apropierea Academiei de Politie, a fost prins in noaptea de miercuri spre joi de politistii de la Serviciul Omoruri, potrivit unor surse din Politie.

Temperatura a scazut, joi, pana la minus 7,2 grade Celsius, la baza Pasului Tihuta care face legatura intre Transilvania si Moldova, aceasta fiind cea mai scazuta temperatura din acest anotimp

Business

Bursa de la Bucuresti a urmat din nou evolutia burselor externe si a deschis in scadere cu 0,15%, intr-o piata apatica si unde investitorii nu au reactionat la datele publicate de Institutul National de Statistica privind contractia PIB-ului in al treilea trimestru, care erau deja anticipate.

Panasonic vrea sa concedieze inca 8.000 de angajati in cea de-a doua jumatate a anului fiscal in curs, dupa cele aproape 9.000 de disponibilizari din aceasta vara, in incercarea de a reduce pierderile cauzate de scaderea cererii si aprecierea yenului japonez.

Hidroelectrica a reusit sa vanda miercuri toata energia scoasa la licitatie pe OPCOM, in valoare totala de 118,1 milioane de lei (26 milioane euro), dupa ce a renuntat la cerinta ca ofertantii sa plateasca un avans de 50% din valoare contractelor.

Producatorul de medicamente Antibiotice Iasi (ATB) a raportat pentru primele noua luni din acest an un profit de 26,6 milioane lei (6 milioane euro), cu 7% mai mare fata de castigul din aceeasi perioda din 2011, de 24,85 milioane lei.

International

O romanca in varsta de aproximativ 40 de ani, care a reusit sa evite producerea unei tragedii pe autostrada A9 din Franta, in urma cu o saptamana, oprind camionul pe care il conducea in pofida unei crize cardiace, a decedat luni la spitalul din Perpignan, relateaza joi cotidianul local Midi Libre.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.