Perchezitii intr-un caz de fraude informatice. Un incendiu puternic in Orsova. Ion Iliescu, la spitalul Elias.

Social

Procurorii DIICOT si autoritatile germane si italiene fac, miercuri, simultan, 32 de perchezitii in Bucuresti, Constanta si Ploiesti, precum si in Germania si Italia, intr-un caz de fraude informatice, membrii gruparii fiind ajutati de un agent de la Serviciul de Investigatii Criminale Sector 6.

Sapte persoane, intre care un notar public din Sibiu, au fost arestate preventiv, marti noapte, de Curtea de Apel Alba Iulia, in cazul inselaciunii cu un prejudiciu de un milion de euro, alte cinci persoane ramanand cu interdictia de a parasi tara, dispusa de catre procurorii DIICOT Alba Iulia.

Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri, intr-un apartament dintr-un bloc din Orsova, mai multi locatari, intre care cinci copii, fiind evacuati din cauza fumului dens, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Un incendiu puternic, care a fost lichidat de pompieri dupa 12 ore de interventie, a avut loc, in noaptea de marti spre miercuri, la o ferma de crestere a pasarilor din municipiul Bacau, apartinand companiei "Agricola", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Politica

Fostul preşedinte Ion Iliescu a fost din nou, miercuri dimineaţă, la Spitalul Elias pentru continuarea investigaţiilor periodice, starea acestuia fiind bună, a declarat pentru MEDIAFAX directorul medical al unităţii sanitare, dr. Dana Safta.

Business

Spania se confrunta miercuri cu cea de-a doua greva generala din acest an, in cadrul unei actiuni europene comune convocate in semn de protest fata de masurile de austeritate, somaj si saracie, ce genereaza o nemultumire generala tot mai mare, relateaza AFP.

Bursa a deschis in crestere cu 0,12%, revenind usor dupa ce in precedentele doua zile a scazut cu 1,14%, insa recuperarea a venit intr-o piata unde au fost realizate tranzactii cu actiuni emise de doar 14 din cele 82 de companii listate pe primele trei categorii si la sectiunea "Internationale".

Citeste si:
Actionarii Carpatica au respins oferta de fuziune cu Nextebank
Actionarii Carpatica au...

Banca Comerciala Carpatica (BCC) a inregistrat in primele noua luni un profit net de 12 milioane lei (2,7 milioane euro), iar activele totale au crescut cu 11,24%, la 4,305 miliarde lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.