Circulatia rutiera este ingreunata din cauza cetii pe autostrazile A1, A2, A3 si pe drumurile nationale din 11 judete, scrie MEDIAFAX.

Centrul Infotrafic din Politia Romana a anuntat ca traficul rutier se desfasoara cu dificultate, in conditii de ceata densa, pe mai multe drumuri din tara, cele mai afectate fiind judetele Ilfov, Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Braila si Teleorman.

Pe autostrazile A1 Bucuresti-Pitesti si A2 Bucuresti-Constanta exista tronsoane afectate de ceata, insa vizibilitatea nu este redusa sub 100 de metri, a precizat Centrul Infotrafic.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti, o avertizare nowcasting de ceata valabila pana la ora 12.00 in judetele Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Teleorman, Ilfov, in Bucuresti, inclusiv pe autostrazile A1, A2 si A3, precum si in sudul judetelor Dambovita si Prahova.

De asemenea, avertizarea este valabila pana la ora 10.00 in judetele Dolj si Olt, iar pana la ora 11.00 in sudul judetului Mehedinti, inclusiv in municipiul Drobeta-Turnu Severin.

In judetele avertizate, ceata reduce vizibilitatea local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.