Avocatul deputatului PDL de Vrancea Alin Trasculescu, Cristian Ene, a declarat ca a depus o plangere la DNA impotriva ordonantei de retinere emisa de procurorii anticoruptie pe numele politicianului, pe care o considera "nejustificata".

Potrivit MEDIAFAX, Ene a spus ca deputatul nu si-a insusit nicio suma de bani, precizand ca acuzatia adusa acestuia este cea de trafic de influenta.

"Deputatul se considera nevinovat, nu a pus mana pe bani", a mai declarat, duminica, Ene.

Avocatul a precizat ca a depus o plangere penala la DNA impotriva ordonantei de retinere emisa de procurorii anticoruptie.

"Am depus o plangere impotriva ordonantei de retinere, deoarece noi consideram ca este nejustificata masura luata fata de Trasculescu. Trebuie solutionata de urgenta. Am formulat-o, motivat-o si depus-o la DNA, asteptam sa ni se dea rezultatul acesteia", a spus avocatul.

Ene a mai afirmat ca exista "anumite indicii", dar nu suficient de puternice, pentru a se dispune masura retinerii.

Cristian Ene a adaugat ca in Constitutie se prevede o singura exceptie cand se poate perchezitiona si retine un deputat, si anume atunci cand este prins in flagrant.

Citeste si: DNA: Deputatul PDL Alin Trasculescu, cercetat pentru trafic de influenta


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.