Afla cum va fi vremea sambata si duminica.

Sambata

Cerul va fi variabil cu innorari temporare in sudul si estul tarii unde, izolat, va ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat iar in sud-est pot aparea unele intensificari.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 grade la Miercurea Ciuc si 13 grade in mai multe localitati din jumatatea de sud a tarii. In zonele joase, noaptea si dimineata va fi ceata,
potrivit realitatea.net.

In Bucuresti cerul va fi temporar noros si vor fi conditii de ploaie. Vantul va sufla slab si moderat. Dimineata se vor inregistra 6-7 grade iar la amiaza termometrele vor inregistra in jur de 13 grade Celsius.

Duminica

Vremea va fi in general frumoasa, cerul variabil iar vantul va sufla slab si moderat cu intensificari in regiunile de munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse in jurul valorii de 9 grade la Cluj Napoca si Suceava si 15 grade la Tulcea si Constanta.

In Bucuresti vremea va fi frumoasa. Cerul va fi variabil iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 12…14 grade Celsius. Noaptea vor fi conditii de ceata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.