Iti propunem o colectie de carti medicale pentru uzul tuturor care iti vor aduce toate informatiile de care ai nevoie pentru a te mentine sanatoasa.

Biblia alimentara

Fiecare individ, dar si colectivitatea este preocupata de marile probleme ale alimentului, alimentatiei si comportamentului alimentar, cauandu-se solutii corecte la intrebarile: ce, cum, cand, cat si unde mancam pentru satisfacerea necesitatilor fiziologice dar si culturale, cunoscut fiind faptul ca hrana si stilul de viata sunt factorii esentiali ai prevenirii bolii, mentinerii sanatatii, cresterii calitatii vietii si incetinirea imbatranirii.

Incursiune in medicina naturista. In amintirea lui Valeriu Popa

Una dintre cele mai vandute carti de medicina naturista din Romania

Avantajele pe care ti le ofera natura sunt evidente. Se elimina toxinele ce cauzeaza boala si nu mai sunt afectate si alte organe. Inca din Antichitate, inteleptii duceau o viata in armonie cu natura. De indemnul lor de a trai sanatos trebuie sa tinem seama, folosind cat mai multe alimente netrecute prin foc, reducand carnea din alimentatie, evitand mesele supraabundente. Valeriu Popa spunea ca ar fi suficient daca am manca un sfert din ceea ce consumam in mod obisnuit.

Citeste intregul articol pe Healthy.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.