Victor Ponta se intalneste singur cu Traian basescu. Tanara accidenta de diplomatul rus ramane internata. Petrom a contribuit 40% din profiturile OMV.

International

Cel puțin 27 de oameni au fost raniti intr-un atentat cu bomba, care a avut loc cu putin timp in urma, la intrarea intr-o baza militara de langa Bagdad, au anuntat politistii si medicii.

Statul american Maryland (est) a aprobat marti, prin referendum, casatoria intre persoanele de acelasi sex, iar statele Maine (est) si Washington (nord-vest) par sa faca la fel, potrivit estimarilor unor posturi americane de televiziune, relateaza AFP.

Politica

Premierul Victor Ponta va participa singur la intalnirea cu presedintele Traian Basescu, programata pentru miercuri la Palatul Cotroceni.

Social

Patroana unui hotel si a unei carmangerii din Targu Jiu retinuta pentru evaziune fiscala de aproape 1,3 milioane lei a fost arestata preventiv, in timp ce angajata Directiei Sanitar-Veterinare Gorj retinuta in acest caz pentru complicitate a primit interdictia de a parasi localitatea.

Tanara accidentata pe trecerea de pietoni de o masina condusa de un diplomat rus ramane internata la Sectia de terapie intensiva a Spitalului Bagdasar-Arseni din Bucuresti, starea ei fiind usor ameliorata, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al unitatii, dr. Florian Bica

Guvernul a aprobat marti indicatorii tehnico-economici pentru constructia variantei de ocolire a municipiului Satu Mare, proiect de 379,8 milioane lei (84,4 milioane euro), cu o durata de executie de un an.

Depozitarea deseurilor menajere pe platforma temporara a municipiului Cluj-Napoca, de la Pata Rat, a fost sistata de Comisariatul General al Garzii Nationale de Mediu, astfel incat exista riscul ca gunoaiele sa nu mai fie ridicate de cele doua societati de salubritate si sa ramana pe strazi.

Business

Contributia Petrom la profitul inainte de dobanzi si taxe (EBIT) al OMV a fost de 901 milioane de euro in primele noua luni, reprezentand 39% din rezultatul grupului austriac OMV, care a inregistrat in intervalul analizat un avans de 18%, la 2,3 miliarde de euro.

Citeste si:
Traian Băsescu a fost internat la Spitalul Militar din Bucureşti
Traian Băsescu a fost...

Actiunile europene au deschis in crestere sedinta de tranzactionare de miercuri, dupa ce presedintele SUA, Barack Obama, l-a invins in alegeri pe contracandidatul sau republican, Mitt Romney, si a castigat un nou mandat la Casa Alba.

Operatorul sistemului energetic national Transelectrica (TEL) a acordat firmei Water Energy Systems din Bucuresti avizul pentru constructia unei hidrocentrale de 300 MW la Izvoru Muntelui, judetul Neamt.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.