Cluburile bucurestene Bamboo si Barletto (fostul Turabo Society) au fost inchise pentru trei luni dupa un control inopinat al Garzii Financiare.

Garda Financiara a suspendat activitatea a doua cluburi de noapte bucurestene; Bamboo si fostul Turabo Society (Barletto in prezent).

Garda Financiara a anuntat luni ca in urma unui control la trei cluburi din zona Lacul Tei a aplicat amenzi de 32.000 de lei si a confiscat aproape 50.000 de lei, iar in cazul a doua cluburi a dispus suspendarea activitatii. Personalul nu utiliza casele de marcat electronice fiscale si lipseau inregistrarile obligatorii din documentele justificative contabile.

Surse din industria de profil au declarat pentru MEDIAFAX ca este vorba de cluburile Bamboo si Barletto (fostul Turabo Society), dar au precizat ca activitatea ar putea fi reluata mult mai repede daca proprietarii se adreseaza justitiei si contesta decizia Garzii Financiare.

Fiscul ar fi constatat nereguli si la un al treilea club, dar in acel caz s-au aplicat doar amenzi. Reprezentantii Garzii Financiare nu au dorit sa comenteze.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.