Ambasadorul Federatiei Ruse la Bucuresti, Oleg Malghinov, s-a deplasat, miercuri, la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitala, pentru a o vizita pe studenta de 19 ani care a fost accidentata pe o trecere de pietoni de o masina a ambasadei.

Reprezentantii spitalului au precizat, pentru MEDIAFAX, ca tanara este in continuare in coma, insa starea ei este in usoara ameliorare.

"Este intr-o coma ceva mai superficiala. Respira cu masca de oxigen, ramane sub tratament si supraveghere continua", au mai spus reprezentantii spitalului.

Procurorii au trimis la Judecatoria Sectorului 3 dosarul diplomatului rus care, in 21 octombrie, a accidentat-o grav pe studenta pe o trecere de pietoni din Capitala, cu propunere a transferului de proceduri, pentru ca barbatul sa poata fi judecat in Rusia, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.