Politistii fac, miercuri dimineata, 16 perchezitii in Bucuresti si judetele Ilfov, Giurgiu si Prahova, pentru a duce la audieri 13 persoane suspectate de evaziune fiscala si contrabanda cu tigari.

Potrivit MEDIAFAX, perchezitiile vizeaza destructurarea unei grupari specializate in contrabanda cu tigari, fiind facute simultan in cele 16 locatii din Bucuresti si judetele Ilfov, Giurgiu si Prahova, se arata intr-un comunicat de presa al Politiei Capitalei.

Politistii vor pune in executare mandate de aducere pentru 13 persoane suspectate de implicarea in aceasta retea.

Anchetatorii fac cercetari in aceasta cauza pentru contrabanda, detinere a mai mult de 10.000 de tigarete in afara antrepozitului fiscal si evaziune fiscala.

La perchezitii participa politistii de la investigarea fraudelor din Bucuresti si cele trei judete, precum si luptatori din cadrul structurii de interventie rapida a Politiei Capitalei, actiunea avand loc sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Actiunea de documentare si probare a activitatii infractionale a grupului organizat s-a desfasurat pe parcursul mai multor luni, cu suportul de specialitate al Serviciului Roman de Informatii si al ofiterilor Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.