Actiunile europene au deschis in crestere. Pechezitii la cotrabandisti cu tigari si la persoane suspectate de evaziune fiscala.

Business

Erste Bank a realizat dupa primele noua luni un profit net de 597,3 milioane euro, fata de o pierdere de 973 milioane euroo in septembrie 2011 si cu 145 de milioane euro peste rezultatul de la jumatatea anului, pe fondul unor provizioane mai mici in regiune si stabilizarii situatiei din Romania.

Apple i-a cerut directorului Scott Forstall sa plece din companie, dupa ce a refuzat sa prezinte scuze clientilor pentru problemele cauzate de serviciul de harti, iar responsabilitatea fost asumata de directorul general, Tim Cook, au declarat surse apropiate situatiei, pentru Wall Street Journal.

Actiunile europene au deschis in crestere sedinta de marti, dupa ce mai multe companii importante au raportat rezultate financiare peste asteptarile analistilor, iar in Statele Unite uraganul Sandy va tine pietele de capital inchise pentru a doua zi consecutiv, transmite Bloomberg.

Grupul Allianz a obtinut un profit operational de 2,5 miliarde de euro in cel de-al treilea trimestru al anului 2012 datorita performantelor ce au depasit asteptarile pe toate segmentele pe care opereaza, si in special pe segmentul administrarii activelor, a anuntat marti grupul de asigurari, care este prezent si in Romania. La nivelul grupului, profitul net aferent celui de-al treilea trimestru din acest an a crescut la 1,4 miliarde de euro.

Social

Patru perchezitii au loc, marti dimineata, in judetul Timis, la persoane suspectate ca se ocupau cu contrabanda cu tigari din Serbia.

Sase perchezitii se desfasoara, marti, in municipiul Targoviste, fiind vizate persoane suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani in domeniul comercializarii de material feros, prejudiciul in acest caz fiind estimat la doua milioane de euro.

Citeste si:
Apple a lansat IOS 16.3. Noile funcții disponibile pentru...
Apple a lansat IOS 16.3....

Un grav accident de circulatie a avut loc, in aceasta dimineata, pe DN2 Buzau – Ploiesti, dupa ce o autoutilitara a lovit o ambulanta. Echipajul de pe ambulanta este in stare grava. Medicul a fost cu greutate scos dintre fiarele contorsionate.

Zeci de taximetristi protesteaza, marti, in fata Primariei Municipiului Bucuresti impotriva concurentei neloiale, tarifelor neavizate si a evaziunii fiscala transmite Realitatea TV.Protestele continua si miercuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.