Alti 45 de angajati ai CFR Calatori suspectati de fapte de coruptie au fost ridicati de anchetatori, marti, de la regionalele Bucuresti, Brasov, Craiova, Iasi, urmand sa fie dusi la audieri la Parchetul Tribunalului Brasov, in timp ce 35 de salariati CFR retinuti cu o zi in urma sunt dusi la instanta.

Potrivit MEDIAFAX, marti dimineata, anchetatorii au ridicat, in baza unor mandate de aducere, aproximativ 20 de controlori, sefi de tren sau inspectori de la regionala CFR Calatori Bucuresti, in timp ce de la Craiova au fost ridicati si dusi cu masinile la audieri zece angajati - sefi de tren, controlori si un inspector.

De asemenea, au fost ridicati pentru a fi dusi la audieri la Parchetul Tribunalului Brasov si angajati de la regionalele CFR Calatori din Iasi si Brasov.

In acelasi timp, 35 din cei 45 de angajati CFR Calatori audiati luni la Parchetul Tribunalului Brasov au fost retinuti si au fost dusi, marti dimineata, la Tribunalul Brasov, cu propunerea de arestare preventiva pentru luare si dare de mita, asociere in vederea savarsririi de infractiuni si divulgare de informatii.

Luni, la sediul Parchetului Tribunalului Brasov au fost audiati 45 de angajati ai CFR de la regionalele Bucuresti, Brasov si Cluj, dupa ce in 25 octombrie a fost audiat primul lot de 81 de persoane. Ulterior, 70 de angajati din primul lot au primit mandate de retinere, insa Tribunalul Brasov a decis cercetarea acestora in libertate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.