Inceputul saptamanii va fi marcat de o scadere a temperaturii aerului in toate regiunile, mai accentuat in est, centru si sud, iar vremea va deveni rece, pentru aceasta perioada, in cea mai mare parte a tarii.

LUNI

Potrivit mediafax.ro, cerul va fi noros si precipitatiile vor fi prezente, indeosebi in jumatatea de sud-est, unde cantitatile de apa vor depasi 25 l/mp pe arii restranse.

Izolat, in regiunile vestice si nord-vestice, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare.

Temperaturile maxime for fi cuprinse intre 1 grad in nordul Moldovei si 19 grade in sudul Dobgrodei, iar cele minime se vor situa intre 0 si 7 grade.

Se apropie iarna: Ploi si ninsori, de duminica pana miercuri dimineata

MARTI

Vremea se va mentine rece pentru aceasta perioada. Estul, sud-estul si centrul tarii vor avea parte de ploaie, in timp ce, in zona de munte si in nordul extrem, precipitatiile vor lua forma lapovitei si ninsorii.

Temperaturile vor fi cuprinse intre 2 grade in Dealurile de Vest si 12 grade pe litoral, iar cele minime se vor situa intre -4 si 6 grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.