Curtea de Apel Galati a respins, joi noapte, cererea DIICOT de arestare a lui Mihail Boldea in noul dosar in care este cercetat pentru inselaciune si evaziune fiscala.

Procurorii DIICOT Galati au emis, miercuri, ordonanta de retinere pentru Mihail Boldea si au cerut Curtii de Apel Galati arestarea lui preventiva pentru 29 de zile, transmite MEDIAFAX.

De asemenea, procurorii i-au retinut in acest dosar pe Mircea Bivol, George Hristu, Andrei Madalin Petrea si Eugen Rosu.

Curtea de Apel Galati a respins propunerea procurorilor DIICOT de arestare preventiva a lui Mihail Boldea, care este arestat deja intr-un alt dosar in care este judecat pentru inselaciuni imobiliare.

Instanta a respins propunerea de arestare preventiva si in cazul celorlalte patru persoane retinute in acest caz.

Astfel, joi seara, au fost adusi in fata instantei Mihail Boldea, Mircea Bivol fostul sef al cabinetului parlamentar al lui Boldea, George Hristu, Andrei Madalin Petrea si Eugen Rosu.

Dupa o sedinta care s-a incheiat in noaptea de joi spre vineri, magistratii au respins ca nefondate propunerile procurorilor de arestare preventiva a celor cinci.

Reprezentantul departamentului de comunicare al Curtii de Apel Galati, Irina Popa, a declarat ca in cazul lui Mircea Bivol s-a dispus interdictia de a nu parasi localitatea.

Citeste si: Perchezitii DIICOT la Galati: Mihail Boldea, suspectat ca a inselat trei ministere


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.