Politistul Cristian Cioaca a fost achitat, miercuri, in procesul de furt intre soti, dupa ce magistratii Curtii de Apel Brasov au respins recursul formulat de familia Ghinescu la sentinta Judecatoriei care il achitase pe agent, decizia fiind definitiva.

Decizia Curtii de Apel Brasov este definitiva, iar familia Ghinescu este obligata sa plateasca 600 de lei, reprezentand cheltuieli judecatoresti.

La pronuntarea sentintei nu au fost de fata avocatii celor doua parti, sentinta fiind citita in prezenta reprezentantilor presei, scrie MEDIAFAX.

In 26 iunie 2011, Judecatoria Brasov l-a achitat pe Cristian Cioaca si a respins, totodata, despagubirile civile cerute de familia avocatei disparute Elodia Ghinescu. Atunci, Crina Marilena Radu, avocata familiei Ghinescu, a formulat recurs la decizia Judecatoriei.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov au finalizat, in luna august 2010, rechizitoriul politistului Cristian Cioaca si au dispus trimiterea acestuia in judecata pentru "furt intre soti". Potrivit rechizitoriului, s-a constatat ca Cioaca si-ar fi pagubit sotia de bunuri in valoare de 500.000 de lei si pe familia acesteia de bunuri in valoare de 200.000 de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.