Meteorologii au avertizat ca, miercuri dimineata, in judetele Bihor, Harghita, Brasov, Covasna, Mures, Alba, Arad, Hunedoara, Timis si Caras-Severin va fi ceata, care va reduce vizibilitatea sub 200 m si izolat sub 50 m.

Potrivit avertizarii nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), miercuri, intre orele 8.20 si 10.20, in zona de campie din vestul judetului Bihor va fi ceata si posibil burnita.

De asemenea, intre orele 9.00 si 12.00, in zonele de campie si depresionare ale judetelor Arad, Hunedoara, Timis si Caras-Severin va fi ceata care va reduce vizibilitatea local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri, scrie MEDIAFAX.

Avertizarea de ceata, care va reduce vizibilitatea sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri, este valabila pana la ora 11.00 si in zonele joase din judetele Harghita, Brasov, Covasna, Mures si Alba, inclusiv pe drumurile nationale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.