Cluj-Napoca va gazdui, in premiera nationala, Tirgul International Erotic. In prezent, Expo Transilvania si firma producatorului clujean de filme pentru adulti Zoltan Nagy sint in faza avansata de negociere a contractului privind organizarea acestui inedit eveniment. "Vrem sa organizam tirgul", ne-a declarat Ioan Avram, directorul general al Expo Transilvania, care a mentionat ca data preconizata pentru inceperea acestuia este sfirsitul lunii mai. "Miine (azi - n.r.) trebuie sa ma consult cu conducerea executiva, dar cred ca va fi o manifestare de succes", a adaugat Avram. Potrivit directorului general, acest gen de tirg trebuie gindit in detaliu pentru a decurge perfect din punctul de vedere al decentei si legalitatii.
Din echipa de initiativa face parte clujeanul Zoltan Nagy, producator de filme pentru adulti si impresar al unor trupe de stripperi, care a organizat un tirg national similar acum citeva luni, la Arad. "Vor fi expuse o sumedenie de articole erotice, de la vibratoare, bice si catuse pina la casete cu filme pentru adulti", ne-a spus producatorul clujean.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.