Deoarece in perioada 16-17 octombrie, Arena Nationala va gazdui doua evenimente de mare interes pentru bucuresteni, Brigada Rutiera a Capitalei a anuntat ca, in aceste doua zile, vor fi impuse anumite restrictii de trafic.

Potrivit comunicatului de presa emis, din cauza meciului Romania - Olanda, din preliminariile CM 2014, marti, incepand cu ora 18:00, pe strada Maior Coravu se va permite accesul doar riveranilor si celor care au tichete de parcare in zona stadionului.

"La finalul meciului, din cauza afluentei publicului, se va impune restrictionarea traficului pe bd. Basarabia incepand cu ora 23:00 pana la defluirea totala. In acest context, Brigada Rutiera a Capitalei solicita conducatorilor de autovehicule sa evite deplasarea in perimetrul adiacent stadionului "Arena Nationala", iar spectatorilor sa opteze pentru mijloacele de transport in comun, renuntand la utilizarea autovehiculelor personale", se arata in comunicat.

Totodata, Politia Rutiera solicita soferilor de autovehicule urmatoarele:

- sa opreasca cat mai departe de arena sportiva numai in locurile special amenajate;
- sa isi pastreze calmul si sa nu claxoneze abuziv in cazul in care se afla in zone aglomerate;
- sa respecte semnalele agentilor de politie rutiera care dirijeaza traficul pentru asigurarea fluentei si recomandarile politistilor care se afla in punctele de deviere;
- sa reduca viteza atunci cand trec pe langa grupurile de suporteri si sa evite pe timpul deplasarii, manifestarile de natura a pune in pericol siguranta lor, dar si a celorlalti participanti la trafic.

De asemenea, deoarece miercuri, 17 octombrie, Arena Nationala va fi gazda ceremoniei de lansare a candidatilor USL pentru alegerile parlamentare, Brigada Rutiera a Capitalei a anuntat ca, in intervalul 06:00-22:00, se interzic opririle si stationarile pe urmatoarele artere de circulatie:

- strada Pierre de Coubertain intre soseaua Iancului si intrarea in stadion;
- strada Vatra Luminoasa intre strada Pierre de Coubertain si soseaua Mihai Bravu;
- bulevardul Basarabia intre Piata Hurmuzachi si bulevardul Chisinau.

De la ora 11:00, se va inchide total circulatia rutiera pe strada Pierre de Coubertain, pe strada Vatra Luminoasa si pe strada Maior Coravu.

De la ora 18:30, se va inchide circulatia rutiera in totalitate pe bulevardul Basarabia, intre Piata Hurmuzachi si bulevardul Chisinau.

Politia Rutiera ofera o serie de rute ocolitoare:

Citeste si:
Bergenbier lansează Caraiman, cel mai nou brand din segmentul de...
Bergenbier lansează Caraiman,...

Soseaua Mihai Bravu – bulevardul Ferdinand I – soseaua Pantelimon – bulevardul Chisinau – bulevardul Nicolae Grigorescu;
Soseaua Mihai Bravu – bulevardul Camil Ressu – strada Liviu Rebreanu;
Soseaua Mihai Bravu – strada Baba Novac – bulevardul Nicolae Grigorescu;
Soseaua Pantelimon – soseaua Morarilor – bulevardul Constantin Brancusi – strada Baba Novac – soseaua Mihai Bravu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.