Temperaturile vor urca pana la 29 de grade la mijlocul saptamanii, vremea fiind deosebit de calda pentru mijlocul lunii octombrie.

Luni, vremea se va incalzi in toate regiunile. Cerul va avea innorari temporare si va ploua slab, pe arii restranse in sudul tarii si izolat in rest. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana, scrie mediafax.ro.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 si 26 de grade, iar cele minime de la 5...6 grade in estul Transilvaniei pana la 17...18 grade pe litoral.

La Bucuresti, cerul va fi temporar noros, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 23...24 de grade, iar cea minima de 11...13 grade. Dimineata vor fi conditii de ceata.

Marti, vremea va continua sa se incalzeasca in toate regiunile, devenind deosebit de calda in sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 29 de grade, iar cele minime intre 7 si 17 grade, usor mai ridicate pe litoral. In jumatatea de vest a tarii cerul se va innora treptat si mai ales seara si noaptea vor fi averse, intensificari temporare ale vantului si posibil descarcari electrice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.