Doua cimitire din Capitala, printre care cel al mamei Oanei Zavoranu, si cinci firme de pompe funebre sunt verificate, sambata dimineata, de politistii bucuresteni, actiunea vizand combaterea evaziunii fiscale si a muncii la negru.

Potrivit Politiei Capitalei, ofiterii bucuresteni de investigare a fraudelor au date si informatii conform carora, in activitatea lor comerciala, societatile nu inregistreaza sau inregistreaza partial in evidentele contabile toate operatiunile efectuate, cu scopul de a se sustrage de la plata impozitelor, conform MEDIAFAX.

Astfel, pentru serviciile prestate sau bunurile comercializate (servicii funerare, locuri de veci), nu se elibereaza facturi fiscale sau, daca acestea sunt eliberate, se evidentiaza o suma mult mai mica decat cea platita in realitate.

Mai mult, conform datelor existente, unii angajati ai societatilor comerciale si-ar desfasura activitatea fara a avea carti de munca, mai spun reprezentantii Politiei Capitalei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.