Afla cum va fi vremea in al doile aaweekend din octombrie.
Sambata
  • Bucuresti
Cerul va prezenta innorari temporare. Trecator va ploua slab, in special la primele ore ale zilei iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 19 …20 de grade Celsius, potrivit meteoromania.ro.
  • In restul tarii
Cerul va fi mai mult noros, se vor inregistra ploi in regiunile estice si pe arii restranse in restul tarii. Innorarile se vor accentua in partea de vest a tarii si va ploua pe arii extinse. La munte ploile vor fi mai insemnate. Vantul va suflat slab si moderat cu intensificari trecatoare la munte si in sud-est. Se vor inregistra temperaturi maxime de la 12 grade in nordul Moldovei si vor ajunge pana la 22-23 grade in sud-estul extrem la Calarasi.

Duminica
  • Bucuresti
Cerul va fi variabil, cu innorari temporare, mai ales in primele ore, cand trecator va mai ploua slab. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 20 de grade.
  • In restul tari
Cerul va avea innorari temporare si local va ploua in cea mai mare parte a tarii. Conditiile de ploaie se reduc in partea a doua a zilei. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura mai castiga 1-2 grade. Maximele trec de 15 grade in aproape toata tara si ajung la 23 de grade in sudest la Giurgiu, Calarasi, Constanta si Galati, scrie evz.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.