Guvernul lucreaza impreuna cu primariile la mai multe variante prin care eliminarea subventiilor la energia termica sa fie efectuata treptat si cu ajutorul statului, considerandu-se ca ridicarea acestei subventii pentru populatie a reprezentat o masura luata mult prea brutal, afirma premierul Ponta. 

"Ministerul Administratiei si Internelor cu Ministerul Finantelor si cu reprezentantii primariilor au lucrat si lucreaza in aceasta perioada la mai multe variante de a sprijini trecerea treptata la un sistem fara subventii", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

El a apreciat ca ridicarea subventiei la energia termica pentru populatie a reprezentat o masura luata mult prea brutal, iar majoritatea oraselor mari au probleme aproape insurmontabile in aceasta iarna.

Oprescu nu mai face fata: Unii bucuresteni vor plati DUBLU pentru caldura

Intrebat de jurnalisti care sunt modalitatile de sprijinire avute in vedere,premierul a aratat ca este luat in calcul un sprijin acordat primariilor in vederea reabilitarii sistemului de termoficare si a sustinut ca primariile care vor beneficia de acest sprijin nu vor fi selectate pe criterii politice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.