Festivalul studentilor din Romania, Unifest, ajuns la cea de-a 11-a editie, va avea loc, anul acesta, intre 12 si 22 noiembrie, in 17 centre universitare din toata tara, incluzand manifestari culturale, educationale, sportive si de divertisment, informeaza organizatorii.

Potrivit MEDIAFAX, evenimentul are loc anul acesta la Bucuresti, Timisoara, Arad, Oradea, Baia Mare, Cluj-Napoca, Sibiu, Brasov, Targu Mures, Targu Jiu, Craiova, Targoviste, Pitesti, Ploiesti, Suceava, Iasi si Constanta.

Timp de zece zile, studentii din aceste 17 orase vor avea acces gratuit in muzee, la spectacolele de teatru si opera, la concerte si expozitii si in cinematografe.

Pe parcursul festivalului, vor fi organizate si traininguri si va fi promovata donarea de sange.

Vor fi organizate, de asemenea, Campionatul national de fotbal Unifest si concursul Miss Unifest, precum si petreceri in cluburile studentesti, festivalul urmand sa se incheie, ca in fiecare an, cu un concert.

Organizat de Uniunea Studentilor din Romania, Unifest a debutat in 2001, la Bucuresti, devenind ulterior un eveniment national.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.