Guvernul verifica veniturile si bunurile angajatilor Oltchim inainte de a le acorda ajutoare sociale, relateaza MEDIAFAX.

Guvernul va acorda ajutoare sociale la Oltchim doar angajatilor care incaseaza mai putin decat salariul mediu pe economie si dupa ce va verifica, cu ajutorul primarilor, veniturile totale ale acestora si bunurile mobile si imobile aflate in posesie, precum masini si locuinte, afirma ministrul Muncii

"O sa analizam fiecare caz in parte, lista va fi nominala. Avem bani pentru 1.400 lei in doua transe pentru toti salariatii, daca va fi cazul. Nu cred ca va fi cazul chiar pentru toti salariatii, dar avem bani pentru toti salariatii", a spus ministrul Muncii, Mariana Campeanu.

Potrivit ministrului, lista bunurilor care urmeaza sa fie verificata a fost redactata conform legilor aplicate in cazul altor ajutoare sociale.

Pana in prezent au fost efectuate 300-320 de anchete sociale, aflate inca in analiza, iar Guvernul estimeaza ca verificarile vor fi incheiate cel tarziu vineri pentru circa o mie de salariati Oltchim.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.