Un incendiu a izbucnit, marti dupa-amiaza, la etajul 11 al unui bloc dintr-un complex rezidential aflat in zona Popesti-Leordeni.

[UPDATE] Reprezentant dezvoltator imobiliar: "Nu putem vorbi deocamdata de despagubiri"

Ancuta Petrescu, reprezentant al dezvoltatorului imobiliar, a declarat despre incendiul izbucnit intr-un bloc din Confort City ca pentru a discuta despre despagubiri trebuie stabilita cauza incidentului.

"Problema s-a declansat la unul dintre apartamentele de la etajul 11 (...). Toate organele abilitate vor face o expertiza si vor oferi cheia acestui incident", a explicat Ancuta Petrescu in direct la Realitatea TV.

Pana la stabilirea cauzei , persoanelor afectate de incendiu, "le vom oferi niste apartamente in care sa isi poata desfasura activitatea si in care sa poata trai", a precizat Petrescu.

In privinta informatiei potrivit careia pompierii ar fi intervenit cu intarziere pentru ca nu au fost gasiti hidranti in complex, Ancuta Petrescu a explicat ca ansamblul rezidential are un bazin de apa propriu pe care echipajele de interventie l-au putut folosi.



[UPDATE] Cinci persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale

Printre acestea se afla un pompier care a facut intoxicatie de la fum si o femeie care a suferit un atac de panica.



[UPDATE] 26 de autospeciale la fata locului

Eforturile pompierilor s-au itensificat pentru a stinge incendiul, fiind trimise la fata locului 26 de autospeciale. O persoana a fost transportata la spital.

Incendiul afecteaza etajul 11, ultimul, al unui bloc din complexul rezidential Confort City. Nu au fost inregistrate victime.

Incendiul se manifesta cu un fum gros, iar flacarile afecteaza aproximativ 400 de metri patrati de material lemnos, au mai spus sursele citate de realitatea.net.

Pompierii intervin la fata locului cu doua autoscari si cinci autospeciale cu apa si spuma, potrivit ISU Bucuresti.

Conform declaratiilor martorilor de la fata locului, pompierii au asteptat jumatate de ora pentru a actiona deoarece nu aveau o sursa de apa. Tot martorii precizeaza ca toate apartamentele erau locuite, iar complexul a fost dat in folosinta in urma cu doi ani.

Citeste si:
Protestul transportatorilor continuă. Manifestanții au spus că...
Protestul transportatorilor...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.