Urmeaza inca doua zile de vreme deosebit de calda pentru aceasta perioada. Miercuri, maximele nu vor mai depasi 30 de grade Celsius.

Luni, cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile vestice, unde local va ploua, dar si in sud-estul teritoriului, unde ploile vor fi posibile pe suprafete mici. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul si in estul tarii, Informeaza mediafax.ro.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 32 de grade, iar cele minime vor fi de la 8...9 grade in depresiuni pana la 19...20 de grade pe litoral. In orele diminetii vor fi conditii de ceata in sud-est.

La Bucuresti, temperatura maxima va fi de 28...29 de grade, iar cea minima de 15...17 grade.

Miercuri se racoreste putin vremea, dar ramane foarte calda, astfel ca maximele se vor incadra intre 20 si 28 de grade. Cerul va prezenta innorari temporare; ziua va ploua local in vestul, centrul si nordul teritoriului, cu precadere la munte, iar in restul zonelor ploile se vor semnala pe spatii retranse, mai ales noaptea. Izolat vor fi posibile descarcari electrice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.