Atat sambata, cat si duminica, trebuie sa ne asteptam la temperaturi peste 30 de grade, relateaza MEDIAFAX.

Sambata, vremea se va mentine deosebit de calda pentru sfarsitul lunii septembrie. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari trecatoare in zona inalta de munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 24 si 34 de grade, cu cele mai ridicate valori in extremitatea sudica a tarii. Temperaturile minime vor fi cuprinse de la 8 grade in depresiunile din estul Transilvaniei pana la 22 de grade in Dealurile de Vest.

In Bucuresti, vremea se va mentine frumoasa si deosebit de calda. Cerul va fi senin, iar vantul va sufla slab. Temperatura maxima va fi de 31 ... 32 de grade, iar cea minima de 15 ... 16 grade.

Duminica, vremea ramane deosebit de calda pentru aceasta perioada in majoritatea zonelor. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari in a doua parte a intervalului in regiunile estice si sud-estice.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 26 si 34 de grade, iar cele minime intre 9 si 19 grade, usor mai scazute in depresiuni. Izolat in zonele joase vor fi conditii de ceata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.