Un Ford Mondeo echipat cu tehnologie de ultima generatie a fost oferit, vineri, cu ocazia "Zilei fara accidente rutiere", Inspectoratului de Politie al Judetului Ilfov, Serviciul Rutier, Biroul Accidente pentru a fi folosit in activitatea curenta, timp de 6 luni. 

Potrivit MEDIAFAX, pe langa acest suport, Tiriac Auto se va implica activ si in educatia rutiera a elevilor, participand impreuna cu politistii de la Brigada Rutiera Ilfov la actiunile ce urmeaza a avea loc in scoli: "Cea mai buna patrula scolara", "Lectia de educatie rutiera", "Desenam, ne jucam, circulatie invatam".

"Prin acest parteneriat dorim sa fim alaturi de Politia Romana in proiectele si activitatile specifice de prevenire a accidentelor rutiere si a cauzelor generatoare ale acestora. Siguranta copiilor ar trebui sa devina o prioritate a tuturor. Nici un efort nu este prea mare pentru a-i invata cat de importanta este viata. Am convingerea ca deprinderile corecte de circulatie invatate acum ii pot proteja pe mai departe", a declarat Daniel Antor, Director General Tiriac Auto.

Citeste si: Justitia "pe patru roti": TOP 5 masini din parcul Politiei Romane


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.